Friendly Power i Almedalen

Träffa oss i Visby!

Givetvis hittar du oss och vårt systerföretag Friendly Building på plats under Almedalsveckan i Visby, som inleds den 30 juni.

För oss är Almedalen ett bra tillfälle att träffa bygg- och fastighetsbranschen, politiker, beslutsfattare, journalister och andra som har (eller borde ha!) intresse av framtidens klimatsmarta solenergiproduktion och byggande.

Vill du träffa oss där finns det många möjligheter. Vi har utställningsplats 413  på Hamngatan, arrangerar ett intressant frukostseminarium den 1 juli och kan även bidra med kunskaper och input till ditt event, seminarium eller paneldebatt.

Hoppas vi ses!

Välkommen till vårt frukostseminarium

Du är varmt välkommen till vårt seminarium den 1 juli med temat:

Går det att kraftigt minska bygg- och fastighetsbranschens klimatpåverkan och samtidigt förbättra lönsamhet och kvalitet? Svaret är ja – och vi berättar hur!

På seminariet presenteras hur stor klimatpåverkan bygg- och fastighetsbranschen faktiskt har idag, och vi tittar närmare på vilka skeden i en byggnads livscykel som har störst betydelse. Aktörer i framkant tipsar om hur du kan göra stora CO2-minskningar med god lönsamhet, och vi berättar hur du kan se på energibesparingar och energiinvesteringar med helt nya ögon.

Seminariet vänder sig till dig som är politiker, inköpare, förvaltare, fastighetsutvecklare, arkitekt, journalist eller har ett personligt intresse för klimat, miljö, energiproduktion, husbyggande och vår gemensamma framtid.

Vi serverar en god frukost och avslutar med öppna frågor till panelen.

När: Måndag 1 juli kl. 08:00 – 10:00
Var: Uppsala universitet Campus Gotland, Cramérgatan 3. Välj B-huset och sal B22.

Medverkande

Johan Nuder, Informationscentrum för hållbart byggande på Svensk Byggtjänst
Mats Bjelkevik, Indoor Energy
Julija Kaladžinskaitė, SoliTek
Mikael Bergbom, Friendly Power
Ingrid Westman, Friendly Building

Om du inte kan besöka seminariet på plats kan du istället se det live eller i efterhand på vår Facebook-sida.

Du hittar också information om seminariet på Almedalswebben.

Boka Mikael Bergbom som talare eller paneldeltagare

Är du och dina seminariedeltagare nyfikna på de stora möjligheterna med solceller? Vill ni veta hur ett fastighetsbolag kan få gratis elproduktion i 20 år och hur samhällsfastigheter kan få lägre energikostnad utan investering? Varför solceller är det självklara valet av förnybar energikälla och hur vi idag till och med kan bygga hus av solcellsmoduler?

Boka Mikael Bergbom – vd och grundare av Friendly Power – för att berätta mer på ditt event, seminarium eller paneldebatt. Ring 070-774 10 55 eller mejla mikael@friendlypower.se för mer information.

Om du är intresserad av passivhus och klimatsmart byggande är du även välkommen att kontakta vårt systerföretag Friendly Building, som också finns på plats i Almedalen. Deras vd Ingrid Westman går att boka på samma sätt som Mikael.

Välkommen att höra av dig!